Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 

SerbianaArt galerija - Zbirka nacionalne savremene i moderne umjetnosti.  Galerija okuplja veliki broj poznatih i talentovanih umetnika, uključujući većinu srpskih umetnika koji su obeležili naše vreme.   Brzo i lako umetnici mogu da predstave svoje radove na sajtu SerbianaArt galerije, samostalno određuju cene, i učestvuju u prodaji Online kupcima.  Moguće je kupiti originalno i kvalitetno umetničko delo, po pristupačnoj ceni, direktno od umetnika.   Pretraga sajta omogućava da pronađete sliku, skulpturu ili rukotvorinu po sopstvenom ukusu.

Naručite portret po fotografiji. Kupite originalno umetničko delo povoljnije, prodajte vaša dela širom sveta!

Originalna umetnička dela

Kupite originalno i autentično delo od umetnika sirom sveta.

Najnovija umetnička dela

Pogledajte 200 najnovije učitanih originalnih radova.

Dela na popustu

Uštedite do 70% kupovinom umetničkog dela koje je trenutno na popustu.

Naručite portret po omiljenoj fotografiji.  Možete da naručite portret u bilo kojoj tehnici i stilu.  100% ručna izrada u ulju ili akriliku, kao crtez ugljenom ili olovkom, ili kao akvarel.

Ikone su vrlo popularne i danas.  Izrađuju se na raznim materijalima, u različitim tehnikama. Ikona može biti uklesana u kamenu , izvezena na platnu, oslikana na drvetu, izrađena kao mozaik ili freska, itd

Štampa na platnu poznatih umetnika kako što su Monet, Van Gogh, Klimt, Degas, Cezanne, Renoir, i td.  Brza isporuka i zadovoljstvo zagarantovano!

 
SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
Postanite nas partner - Reklamirajte SerbianaArt galeriju i zaradite!