Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Portfolio Žužana Murenji Domonkoš

Žužana Murenji Domonkoš

Ukupno radova: 29

Srbija

Žužana Murenji Domonkoš

Biografija

Instagram: art.zuzana
Website: www.artzsugallery.com
Pinterest: artzuzanamd
YouTube:zuzana murenji domonkos (artzsu)

Prvo bih se zahvalila svima Vama što ste sa vašom pažnjom i zainteresovanošću posetili moju Web Galeriju.

Web stranicu (www.artzsugallery.com) sam pokrenula sa ciljem, da svima Vama, koji cenite i sa pažnjom pratite savremenu umetnost, moja dela budu vidljiva i dostupna. U današnjem Svetu, gde svako negde žuri, mnogima od Vas retko se pruža prilika, da poseti neku izložbu ili galeriju slika, i da na taj način vidi stvaralaštva i dela savremenih umetnika. Svet interneta daje mogućnost i priliku, da ponesete mrvičak umetnosti u svoju kuću .

Sa slikarstvom sam počela da se bavim pre desetak godina. Kreativnost, u raznim oblicima ( ručna radinost, grafički dizajn…), je uvek bio delić mog dotadašnjeg života. Zaposlena sam i radim knjigovođstvene poslove, ali svet brojki ne ispunjava moju želju za stvaralaštvom, tako da sam počela da se bavim slikarstvom. Sve je krenulo kao hobi, ali sam ubrzo shvatila, da je to što radim sa slikarskom četkom na platnu, mnogo više od obične razbibrige. Svoje znanje sam stekla kao samouk, i tako učeći svaki dan, nastaju moja dela. Uvek se trudim da stvorim nešto najbolje od toga što sam zamislila ili sanjala.

Pretežno radim sa akrilnim bojama, jer njihova primena daje mogućnost široke upotrebe. Akrilne boje su veoma interesantne jer se mogu mešati sa širokom lepezom takozvanih mediuma, sa kojima se mogu postići razno-razni krajnji rezultati. Neprestano pratim i primenjujem najnovije trendove u ovoj vrsti umetnosti, tako da u mojim delima, možete prepoznati razne stilove i tehnike. Isključivo radim sa kvalitetnim materijalom, da moje slike budu dugotrajne, dugovečne. Slike su zaštićene sjajnim završnim lakom, tako da se lako čiste i dugotrajno oplemenjuju Vaše prostorije.

Preko svojih zamisli neprestano se trudim da naslikam nešto, što će zadovoljiti Vaše potrebe i želje, da bude dostojan deo u Vašem domu, unoseći život u prostor u kome živite, radite, provodite slobodno vreme ili restoranu, hotelu itd., bez obzira da li se radi o klasičnom ili modernom enterijeru.

Mnogi od mojih poznanika, prijatelja ili kolega me pitaju: „Pored porodice i posla, kada imam vremena za slikarstvo?“. Odgovor je jednostavan. Ako neko dobro rasporedi svoje vreme uvek će naći vremena za nešto što voli! Suprug mi je veterinar, ali ima jako dobar osećaj za slikarstvo, on mi je glavni oslonac ali i najžešći kritičar. Deca su nam odrasla i žive svoj život, na našu žalost daleko od roditeljskog gnezda, neki u Mađarskoj, dok neki u Nizozemskoj. Imam predivnu porodicu i veoma sam zahvalna na njihovoj podršci, u onome što volim i radim. Posebno se zahvaljuljem svojoj majci, od koje sam nasledila svoj talenat.

Iskreno se nadam, da sam, sa svojom kratkom biografijom, uspela da steknem Vaše cenjeno poverenje.

Slučajno odabrana dela :: Žužana Murenji Domonkoš