Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Jovic Danijela :: Svet Ideja


Informacije o artiklu

Еурека..! Имам идеју..!
Да ли је то баш тако..? Да ли нам се та изненадна мисао родила у уму или смо је у једном тренутку управо прочитали на пољу колективног знања? Можда нас заправо окружује свет идеја и знања...
Да ли идеја има облик..? Не верујем - то ће бити нека врста енергетског записа, али ако бисмо идеју представили као одређену форму, како би то изгледало..? "Моја" идеја је да би идеја могла бити представљена у сферичном облику...
Свака сферна форма у мом раду заправо представља једну идеју ... Многе од ових идеја су негде у простору око нас и чекају да наши енергетски таласи буду у резонанци са таласном дужином свакe од њих појединачно, тако да ова идеја у датом тренутку постане - идеја некога од нас..!
„Свет идеја“ је циклус дела који представљају мноштво сферних облика обједињених у различитим непрепознатљивим облицима за људски ум ... Неке од ових идеја гледају у нас, имају очи, што симболично значи да у датом тренутку неке од ових идеје су заправо постале „наше“ идеје, откриле су се пред нама, прихватиле су нас баш као што смо и ми њих прихватили.
Свака идеја има јединствену таласну дужину, баш као што је и сваки човек јединствен. Разлика је у томе што човек може да мења таласну дужину тела, осећања и ума у својој сталној трансформацији са једног нивоа на други.
Ког смо енергетског нивоа, зависи само од нас самих.
Свет идеја је свуда унаоколо, чека нас ..!

Ime artikla:

Svet Ideja

Šifra artikla: 3296216
Autentičnost: Original
Dimenzije: 180cm x 80cm (70.9'' x 31.5'')
Tehnika: Akrilik, Platno
Motiv: Ostali motiv
Godina izrada: 2021
Uramljeno: Nije uramljeno
Cena:

Nije definisano

Pitaj za prodaju


Za kupovinu ovog umetničkog delo, potrebno je da se kontaktira umetnik. Molimo kontaktirajte umetnika direktno i raspitajte se o uslovima kupovine.

Boje:
 
Statistika:
Pregledano 563 puta - Poslednji posetilac IP 54.36.149.60, France (FR), dana 30/06/2022 u 15:42
 
Imati web sajt? Dodajte ovo delo.

Kopirajte i prenesite na Vaš web ili blog - pogledaj

 

Umetnik Jovic Danijela

Pogledaj profil | Pogledaj sva dela