Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Portfolio Djordjevic Snezana

Djordjevic Snezana

Ukupno radova: 150

Srbija

Djordjevic Snezana

Biografija

Član udruženja likovnih umetnika Ćuprije i clan udruzenja akvarelista Siroka Staza Beograd. Izlagala na više kolektivnih izložbi u Srbiji . Učesnik redovnih medjunarodnih i lokalnih kolonija .Prvu samostalnu izlozbu imala u Mariboru,Slovenija 2015 ,drugu na Kipru u Larnaki 2016 i trecu samostalnu Brusko portreta 2017 u Beogradu poznate Kiparske serije uz prisustvo poznatih glumaca iz istoimene serije.. .Ucesnik izlozbe u Heraklionu na Kritu 2016.. Ucesnik zirirane izlozbe 32. jesenjeg likovnog salona u Aleksincu 2014 . Ucesnik XIX medjunarodne prolecne izlozbe Siroka Staza u Beogradu 2015 . ucesnik Mini Akta u Japanu,Kanadi i Srbiji 2016.Ucesnik MIni akt Japan 2017,2019.
Godine 2018 sa svojim aktovima u akvarel tehnici imala kolektinu izlozbu u Nikoziji na Kipru..
2019 Prodajna izlozba ~~Talasi I Mastarije~~ sa Banetom Jelicem u Pedagoskom muzeju.
2020 Izlozba slika ~~Talasi i mastarije~~ Velika Galerija u Vrscu.
2020 Kolektivna izlozba slika ~~Zene za zene~~ u Batocini...~~
2020 Samostalna izlozba ~Talasi i Mastarije~~ u Paracinu..
2020 Samostalna izlozba ~~Talasi i Mastarije~~ u Batocini
2020 Samostalna izlozba ~Talasi i mastarije ~Kulturni centar Novog Sada.
2020 dodela nagrade sesto mesto na svetskom takmicenju u Americi u kategoriji abstraktni ekspresionizam sa slikom Balkan 100x50 Ulje na platnu .
Omiljene tehnike ulje na platnu,akvarel,akril..Postoji lepota koja se moze naci u najjednostavnijim i malim stvarima,kaze ona koju inspirisu muzika,snovi,morski predeli i dnevni aspekti zivota koji je okruzuju...
Autodidakt iz Cuprije tokom godina razvila je svoju jedinstvenu i autenticnu tehniku kroz apstrakcije gde ekspresivnim potezima podesava svoju prirodnu sposobnost stvarajuci dela sa akcentom kobinacije boja i gustim nanosom mesanja slojeva da bi uhvatila sustinu trenutka emocija i svetlosti na platnu...Osim abstraktnih slika ,u poslednje vreme najvece zapazanje medju njenim kolekcionarima imaju umetnicka dela u akvarel tehnici sa prepoznatljivim zenskim telim,figurativna prezentacija zenskih tela koja disu posebnom energijom,strascu i erotskim pozama ....
Mnoga od njenih dela nalaze se u privatnim kolekcijama u Srbiji,Americi,Kipru,Grckoj,Austriji,Sloveniji,Engleskoj,Belgiji,Australiji,Holandiji,Kanadi,Svedskoj,Crnoj Gori i Rusiji..
Zivi i radi na relaciji Srbija - Kipar..

Slučajno odabrana dela :: Djordjevic Snezana