Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Portfolio Arsenović Vladisav - Samorastnik

Arsenović Vladisav - Samorastnik

Ukupno radova: 16

Srbija

Arsenović Vladisav - SamorastnikBiografija

Владисав Арсеновић САМОРАСТНИК

Рођен у Горњој Бадањи код Лознице 11.4.1954. године, где је завршио основну школу. Преселио се у Шабац и завршио је срењу Пољопривредну и Економско трговинску школу у Шапцу где и сада живи и ствара уметничка дела у сликарству и књижевности.

Уметничко име САМОРАСТНИК стекао као сликар наивац на мећународном Бијеналу у Јагодини. Као сликар, члан је УЛСШ –а УРУС-е и РУЦГ-е пише поезију и прозу .До сада објавио књигу КАД ЗАЉУЉА -афоризми и кратке приче) 2009. год. Самостални издавач, ауторско издање. Објавио седам књига поезије: Насликано Опевано(2004) издавач Удружење текстописаца Србије Београд.

Благо Владисава Саморастника (2005 ауторско издање, Глогови мириси (2006) ауторско издање. Нема стега ( 2008) год аут. Издање.Мало среће ( 2011) год. Аут. Издање. Божанствена сила (2013) год. Аут. Издање и ПРОБУДИ СЕ (2014.). издање Један од оснивача песничко сликарске светковине ЦЕРСКИ САМОРАСТИ. Заступљен у зборницима и антологијама, као писац, а као сликар у каталозима четири Међународна Бијенала на Енглеском језику и то: 2003 год 2009 год. 2011 на петнестом и 2013 на шеснестом међународном Бјеналу у Београду и Јагодини.

Члан је Српских књижевника у Отаџбини и расејању и ККК „КАРАЂОРЂЕВИЋ“ у Београду. Цео свој радни век провео у трговини, а сада је само уметник. Пише књижевне критике и кратке приче. Живи и ствара у Шапцу од 1969 године.

Носилац је повеље „ КАРАЂОРЂЕВИЋ „ за ликовну уметност.

Slučajno odabrana dela :: Arsenović Vladisav - Samorastnik

SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
Postanite nas partner - Reklamirajte SerbianaArt galeriju i zaradite!