Šaputanje sazvežđa :: Emili Sun

Šaputanje sazvežđa

Promocija interaktivne knjige i izložba slika i ilustracija pod nazivom Šaputanje sazvežđa  je održana od 18.06. do 02.07.2023. god. u Multimedijalnoj sali Centra za kulturu Vlada Divljan u Beogradu.

 Publika je imala kreativni izazov bojenja STIH & ART ilustracija, muziku za dušu, slike koje ilustruju knjigu, nagradnu igru i druženje u Centru za kulturu Vlada Divljan.

***Šaputanje sazvežđa*** je zbirka pesama, priča i posveta tajnih poruka duše za svakog ko se istinski raduje životu.Čitaoci su rekli da je ovo iskreno i toplo delo koje pogađa suštinu.Svaki stih podseća da se život samo srcem dobro vidi i osetićete neku poznatu bliskost kroz posvete koje ćete poželeti da namenite dragim ljudima.

Autorka ilustruje najlepše darove ljubavi za one koje volimo.Opisuje trenutke života u svojoj lepoti kao podsetnik koliko je bitno biti tragač za zahvalnošću u inat svim razlikama.Njena sazvežđa nas kao kompas usmeravaju kako da probudimo ljubav u sebi, gde je ključ za čarobna jutra, da smo poput šarene lepeze lepog stvaranja za sunčane i kišne dane.

Ovo je interaktivna knjiga koju poželite da ukrasite i obojite zbog zanimljivih ilustracija nalik na bojanke za odrasle.Unosi više radosti u naša srca, a stihovi pred spavanje su melem za dušu.

 Zahvaljujem publici koja je ulepšala događaj i učesnicima i saradnicima na podršci: Moderatorka programa i fotografije - Mariola Pantelić Muzička podrška na violni - Dimitrije Vulević Podrška u organizaciji - Miloš Marinković Dragi ljudi i deca koji su čitali delove iz knjige: Aleksa Milošević - pesma Moja draga Bubamara Filip Milošević - pesma Iznenađenje Ivana Lijeskić - pesma Kćeri Miloš Marinković- pesma Hvala ti što si uz mene Mariola Pantelić - Šarena lepeza Autorka Slađana Emili Sun - pesme Šaputanje sazvežđa i Verovali ili ne, Priče Lepota trenutka i Drago genijalno biće.

Sve što vaše vedro sce poželi, nek vredni um i ostvari! @emili.billionaire.sun

Umetnik Emili Sun

Emili Sun

Akrilik - Platno | 40 × 50 cm
170

Emili Sun

Akrilik - Platno | 60 × 60 cm
200

Emili Sun

Kombinovano - Papir | 70 × 50 cm
140

Emili Sun

Akrilik - Platno | 40 × 50 cm
170