Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Uslovi Usluga

Uslovi Usluga

 

SerbianaArt.com Vam pruža svoje usluge, pod sledećim Uslovima Usluga, koji mogu biti s vremena na vreme promenjeni od strane SerbianaArt bez prethodnog obaveštenja. Najnovija verzija Uslova Usluga može se uvek naći na: https://www.serbianaart.rs/informacije/uslovi-usliga/.

1. Opis usluga

SerbianaArt.com pruža usluge galerijske, aukcione i internet-online prodaje umetničkih dela. Sajt i usluge Serbiana Art Galerija (u daljem tekstu: Galerija) mogu se koristiti samo u zakonite svrhe i na zakonit način.

2. Reklamiranje na SerbianaArt.com

Koristeći SerbianaArt.com kao medij za reklamiranje Vaših umetničkih dela, ili bilo kojih drugih proizvoda i usluga, pristajete bez ograničenja i uslova, da se pridržavate svih Uslova Usluga:

3. SerbianaArt Politika Privatnosti

SerbianaArt galerija, kao i pojedinci i firme koje se reklamiraju na sajtu galerije, u obavezi su da poštuju politiku privatnosti Galerije. To znači da je SerbianaArt odgovorna za zaštitu privatnosti svih svojih posetilaca i korisnika usluga Galerije.

Koristeći usluge SerbianaArt galerije, Vi kao prodavac:

  1. Pristajete na prikupljanje i upotrebu vaših ličnih informacija kao što je navedeno u Politici privatnosti. Za više informacija pogledajte Serbiana Art Politiku Privatnosti.
  2. Garantujete da će te podatke koje prikupljate o potencialnom kupcu da koristite iskljucivo u svrhu obrade narudžbine, i u skladu sa garancijama koje je propiala Galerije. Za više informacija pogledajte kako Galerija potencialnom kupcu garantuje Sigurnost internet kupovine i Privatnost ličnih podataka.

4. Prodaja posredstvom SerbianaArt

Galerija nudi dva načina prodaje Vaših umetničkih dela, proizvoda ili usluga:

  1. Prodaja u kompletnoj organizaciji galerije. Vaše je samo da dostavite umetničko delo ili Vaš proizvod Galeriji, a sve ostalo je naša briga.

    Ukoliko se odlučite za ovaj vid prodaje neophodno je da Vi kao prodavac („Prodavac“) prihvatite sve uslove regulisane Ugovorom o poslovnoj saradnji. Za više informacija pogledajte U G O V O R  o poslovnoj saradnji.

  2. Prodaja u Vašoj organizaciji, uz servisiranje po potrebi određenih usluga (na primer: naplata preko računa Galerije, usluga pakovanja, isporuke ...). Ukoliko se odlučite za ovaj vid prodaje, niste u obavezi da sa Galerijom sklopite gore navedeni Ugovor o poslovnoj saradnji

Na vama je da odaberete varijantu saradnje.

Napomena:
Ukoliko se odlučite za prvi ponuđeni vid prodaje, molimo da kontaktirate Galeriju kako bi Vam dostavili specifikaciju neizbežnih troškova koji prate izvoz jedne slike, što morate imati u vidu pri formiranju cena slika, ako kompletna procedura prodaje slike bude u organizaciji Galerije.

5. Ponašanje člana

6. Prekršaji

Molimo da za bilo kakve prekršaje Uslova Usluga obavestite nas emailom na [email protected]

 
 
SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
SerbianaArt Partnerski - Affiliate program
Postanite nas partner - Reklamirajte SerbianaArt galeriju i zaradite!