Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Najcešca pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori

 

 

Ko je SerbianaArt?

SerbianeArt je prva virtealna galerija na prostorima Srbije. Osnovana je sa ciljem da ponudi i omoguci svojim posetiocima laku i jednostavnu kupovinu orginalnih umetnickih dela renomiranih umetnika Srbije.

Galerija je registrovana u Agenciji za privredne registre, Republike Srbije.
Potražite nas na sajtu Agencije http://www.apr.gov.rs/, u Registru privrednih subjekata.

Saznajte više o SerbianiArt galeriji.

Kako platiti naručeno?

Narucene artikle zajedno sa troškovima isporuke možete platiti unapred (pre isporuke) putem kreditnih kartica: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB.
Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada narucene artikle možete po primljenom predracunu platiti na naš bankovni racun: Virmanom (za pravna lica - preduzeca), bakovnim transcerom, ili opštom uplatniicom (u najbližoj pošti). Napominjeno da troškove transfera snosi kupac. Žao nam je što ce u ovom slucaju isporuka trajati duže. Narucene artikle možemo isporuciti tek nakon evidentirane uplate.

Da li je sigurno kupovati kreditnom karticom?

Da, SerbianaArt Vam garantuje sigurnost online kupovine.
Ukoliko ste se odlucili da odabrane artikle platite kreditnom karticom, prvo morate da osravite svoje kontaktne podatke (ime, prezime, adresa isporuke, ....) na strani za registraciju SerbianaArt.com, a potom kroz postupak naplate vodi Vas autorizovana 2Checkout.com, Internet Companija.

2Checkout.com je posrednik u prodaji naših umetnickih dela/usluga, koji omogucava mušterijama da kupuju razlicitim metodama placanja. Ovi metodi placanja ukljucuju kreditne/debitne kartice: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB.
Svaka kupovina od 2Checkout.com je 100% sigurna.

Šta ako ne platim naručeno?

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogucnosti da platite narucene artikle, smatracemo da ste odustali od narudžbine. Posetite nas ponovo.

Kako je sa dostavom?

Kupcima nudimo dostavu narucenih artikala, u više od 200 zemalja sveta, putem PTT pošte Srbije i "od vrata do vrata" putem kurirske PostExpress, DHL i FedEx pošte.
Za bliže informacije o nacinima i uslovima dostave kliknine ovde.

Kolika je cena dostave?

U Vašoj korpi za kupovinu, uz cenu svakog artikla, prikazana je zbirna cena usluga pakovanja i dostave pošiljke, koju uvek možete videti pre same kupovine. Cena dostave zavisi od mjesta dostave i težine paketa, i zaracunata je prema važecem cenovniku odabrane poštanske službe.

Šta ako je slika prevelika za transport?

Slika koja po dimenzijama ili težini izlazi iz standarda za uobicajeni transport podleže posebnim uslovima transporta.

Ako ste zainteresovani za sliku a nijedna od ponudjenih cena transporta Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi u dogovoru sa vama i transporterom organizovali dostavu slike po najpovoljnijim uslovima.
Kliknite na Obrazac za kontakt.

Ako se odlucite da odmah kupite sliku na raspolaganju su Vam dve kurirske DHL i FedEx poštanske službe.

Kako odabrati najpovoljnijeg transportera?

Nakon što ste završili sa odabirom artikala i oni su u Vašoj korpi za kupovinu, neophodno je da odaberete mesto i nacin isporuke. Ponudene cene isporuka jasno su prikazane u tabeli, koja se nalazi odmah ispod Vaše korpe. Tu možete da pogledate ukupnu cenu isporuke i da odaberete jednog najpovoljnijeg transportera za sve artikle koji su u Vašoj korpi. Ovo je najjednostavniji nacin izbora, koji Vam mi preporucujemo.

Ukoliko iz bilo kojih razloga poželite da odabrane artikle pošaljete razlicitim transporterima, to možete i da ucinite jednostavno klikom na link transportera, koji se nalazi u koloni za transport u Vašoj korpi za kupovinu. Otvorice se "cart_popup" prozor sa transportnim službama koje su Vam na raspolaganju. Kada završite sa izborom transportera za svaki artikal pojedinacno obratite pažnju na cenu ukupnog transporta. Nemojte da vas zbuni razlika u iznosu ukupnog transporta u vašoj korpi i u tabeli.

Važno upozorenje: U Vašoj korpi se nudi mogucnost izbora razlicitih transportera za svaki artikal pojedinacno, dok u tabeli možete izabrati samo jednog transportera sa sve artikle iz Vaše korpe.

Šta ako pri transportu dodje do oštećenja ili gubitka pošiljke?

SerbianaArt garantuje ispravnost pošiljke. Narucena umetnicka dela upakovana su na nacin da se izbegne bilo kakvo oštecenje prilikom uobicajenog transporta.

SerbianaArt pruža mogucnost da osigurate Vaš paket od rizika gubitka i oštecenja kojima je izložen tokom prevoza u domacem i medunarodnom transportu.
Za bliže informacije o uslovima osiguranja kliknine ovde.

Šta ako kupac ne prihvati pošiljku?

Vaš paket ce, u mestima gde postoji organizovana poštanska dostava, biti dostavljen na Vaš stan. U mestima gde ne postoji organizovana dostava, pošta ce Vas obavestiti o prispecu pošiljke, kao i o vremenu i mestu preuzimanja. Ukoliko paket ne preuzmete u navedenom roku, isti ce biti vracen pošiljaocu, u ovom slucaju na adresu SerbianaArt.

Za paket koji niste preuzeli imate pravo na povracaj novca. Molimo vas da obratite pažnju da ce postanske troskove biti na naš teret samo ako se radi o nasoj greški.

Kakva je politika reklamacije ili vraćanja?

Ako odabrani artikli iz bilo kog razloga ne odgovaraju vašim željama, možete ih vratiti u roku od 10 dana, ali bi trebalo da primimo kupljenu robu u originalnom stanju, odnosno neoštecenu, sa pripadajucom dokumentacijom, a vi cete platiti troškove slanja robe nazad našoj galeriji.
Neophodno je i da se navedu razlozi povratka. Ukoliko je vasa reklamacija ispravna refundiracemo Vam pun iznos novca po ceni po kojoj ste kupili svaki vracen proizvod. Troskove isporuke cemo vam refundirati samo ukoliko se radi o nasoj gresci.
Za dodatne informacije pogledajte nasu politiku vracanja.

Medutim, nadamo se da cete u potpunosti biti zadovoljni svojom kupovinom i da nece biti potrebno da koristite ovu uslugu.