Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Naše usluge

Naše usluge

Naručivanje i cene narudžbine

Svi artikli prikazani na stranicama SerbianaArt.com mogu se naručiti preko Interneta 24 sata na dan, 7 dana u nedelji.

Kupci na teritoriji Srbije mogu željene artikle naručiti brzo i jednostavno na e-meil adresu: office@serbianaart.com

Cena narudžbine (koja obuhvata cene naručenih artikala zajedno sa cenama isporuke i osiguranja) na stranicama SerbianaArt.com su navedene u evrima, dolarima, funtama, jenima i dinarima. Cene u dinarima imaju uključen PDV. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodne najave.

SerbianaArt zadržava pravo da može otkazati narudžbinu u roku od 48 sati, od evidentiranja narudžbine. Ovo se odnosi na situacije kada je slika angažovana na izložbi ili drugim važnim manifestacijama, za bilo koje druge slučajeve okarakterisane kao "božje delo" ili prirodne katastrofe, kao i u situacijama kada Galerija proceni da ne može iz objektivnih razloga ispuniti rokove dostave.
Galerija zadržava pravo da odbije narudžbinu od kupca sa prethodnom istorijom sumnjivih narudžbini.

Načini plaćanja

SerbianaArt.com Vam pruža jednostavne i sigurne načine plaćanja. Na vama je da odaberete.

1. Plaćanje unapred Virmanom, bankarskim transferom ili opštom uplatnicom – Ukupna suma, na osnovu predračuna, mora biti uplaćena na naš bankovni račun.

Državljani Srbije uplatu mogu izvršiti u dinarima na naš dinarski račun.
Broj dinarskog računa: 265-1100310006452-93, Raiffeisenbank a.d. Beograd

Državljani van teritorije Srbije uplatu mogu izvršiti u evrima, dolarima, ili u funtama na naš devizni račun.
Broj deviznog računa: RS35265100000002792681, Raiffeisenbank a.d. Beograd

Ukoliko su vam pogodniji ovi načini plaćanja, na Vašu e-mail adresu poslaćemo Predračun i Instrukcije za uplatu. Naglašavamo da troškove transfera i bankovne troškove snosi kupac. Žao nam je što će u ovom slučaju isporuka trajati duže. Naručene artikle možemo isporučiti tek nakon evidentirane uplate.

2. Plaćanje unapred kreditnom karticom – Ukoliko ste se odlučili za ovaj način plaćanja, potrebno je da odabrete artikle i da se registrujete na stranicama SerbianaArt.com, a potom kroz postupak naplate vodi Vas 2Checkout.com, Inc.

2Checkout.com je posrednik u prodaji naših umetničkih dela/usluga koji omogućava mušterijama da kupuju različitim metodama plaćanja. Ovi metodi plaćanja uključuju kreditne/debitne kartice: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB.

2Checkout.com obezbeduje sigurnost online kupovine.

Sve Transakcije se obradjuju upotrebom 2checkout-ove sigurne SSL enkriptovane mreže. Secure Sockets Layer (SSL) softver je jedan od najboljih trenutno dostupnih proizvoda posvećenih sigurnosti online transfera novca. Ovaj proizvod šifruje vaše lične podatke, uključujući broj kreditne kartice, ime i adresu, tako da se ne mogu pročitati tokom transfera preko Interneta.

Dostava

SerbianaArt može da dostavi vašu narudžbinu na bilo koju adresu u svetu. Za dostavu su Vam na raspolaganju sledece poštanske službe:

1. PTT služba Srbije, www.posta.rs. Omogucava standardni i avionski prenos pošiljke u domacem i medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

2. Post Express kurirska služba Srbije, www.postexpress.rs. Omogucava korisnicima brz i siguran prenos pošiljaka u domacem i medunarodnom saobracaju (samo za Sloveniju, Hrvatsku, Republiku Srpsku i Makedoniju).

3. DHL Worldwide Express kurirska služba, www.dhl.rs. Garantuju brz i siguran nacin prenosa i urucenje pošiljke u medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

4. FedEx Express kurirska služba, www.fedex.com. Garantuju brz i siguran nacin prenosa i urucenje pošiljke u medunarodnom saobracaju (u više od 200 zemalja sveta).

VREME DOSTAVE   -   varira u zavisnosti od vremena potrebnog za dobijanje dozvole za izvoz i vremena prenosa pošiljke do krajnjeg odredišta.

Po sledećoj jednačini veoma jednostavno maže da se odredi približno vreme dostave:

(Dozvola)   +   (Vreme prenosa pošiljke)   =   Ukupno vreme dostave

CENA DOSTAVE   -   U vašoj korpi za kupovinu, uz cenu svakog artikla, prikazana je zbirna cena usluga pakovanja i dostave pošiljke, koju uvek možete videti pre same kupovine. Cena dostave zavisi od mesta dostave i težine paketa, i zaracunati su prema važecem cenovniku odabrane poštanske službe.

Za više informacija o uslovima dostave kliknine ovde.

Osiguranje

SerbianaArt pruža mogucnost da osigurate Vaš paket od rizika gubitka i oštecenja kojima je izložen tokom prevoza u domacem i medunarodnom transportu. Cenu osiguranja, prikazana je u vašoj korpi za kupovinu, i takode je možete videti pre same kupovine.
Pretorucujemo Vam da koristite opciju osiguranja, tako što ce te da cekirate dugme "Upotrebi osiguranje".

Šta ako pošiljka nije osigurana?
SerbianaArt ne snosi odgovornost i ne priznaje naknadu štete za slucaj gubitka, oštecenja ili umanjenja sadržaja pošiljke koja nije osigurana.

Šta ako je pošiljka osigurana?
SerbianaArt garantuje da ce u slucaju gubitka osigurane pošiljke da nadoknadi štetu u visini fakturisanog iznosa pošiljke. U slucaju oštecenja ili umanjenja sadržaja osigurane pošiljke sledi nadoknada štete u visini utvrdenog ili procenjenog dela oštecenja ili umanjenja pošiljke, ali ne u iznosu vecem od iznosa koji bi se isplatio za gubitak pošiljke.

SerbianaArt ne snosi nikakvu odgovornost i ne priznaje naknadu štete u slucajevima gubitka ili štete koje su nastale nepredvidivim dogadajima izvan ljudskih objektivnih mogucnosti (nesrece, prirodne katastrofe, i sl.).