Prodajte svoja umetnička dela na SerbianaArt-u. Kreirajte Vašu galeriju danas!

 
Vi ste ovde :: Galerija Početna :: Naše garancije

Naše garancije

Orginalnost

SerbianaArt Vam nudi umetnicka dela po povoljnim cenama direktno od autora.

Garantujemo da nije vrsena obrada digitalne fotografije u cilju otklanjanja bilo kakve nepravilnosti na slikarskom materijalu, kao sto su uklanjanje ogrebotina, prasine, osvezavanje boja, i sl. Boje na fotografiji mogu neznatno da se razlikuju od boja na slici usled različite podešenosti monitora.

Ispravnost

SerbianaArt garantuje ispravnost pošiljke. Narucena umetnicka dela pakuju se na nacin da se izbegne bilo kakvo oštecenje prilikom uobicajenog transporta.

SerbianaArt pretorucuje da osigurate Vaš paket od rizika gubitka i oštecenja kojima je izložen tokom prevoza u domacem i medunarodnom transportu. Za bliže informacije o uslovima osiguranja kliknine ovde.

Mogucnost zamene i pravo povratka

U slucaju da umetnicko delo - slika iz bilo kog razloga ne odgovara Vašim željama, imate pravo da je vratite u roku od 10 dana, racunajuci od dana prijema pošiljke. Slika mora biti u originalnom stanju, odnosno neoštecenu i sa pripadajucom dokumentacijom. Molimo vas da navedete i razlog povratka.

Sliku pošaljite na adresu:

SerbianaArt d.o.o. Trebevicka 17/18 11030 BEOGRAD Srbija i Crna Gora

Molimo Vas da se uverite da je za povratni paket placena potpuna poštarina, jer možemo primiti samo paket kome su u potpunosti placeni troškovi transporta.

Za umetnicko delo - sliku koje niste odlucili da zadržite, odnosno koju vracate, imate pravo na povracaj novca ili zamenu, prema sledecim kriterijumima:

  • Prema vašoj želji slika ce biti zamenjena nekom drugom iste vrednosti, ili ce Vam biti vracen iznos u visini prodajne cene iste.
  • Ako vracate samo jednu ili deo slika iz jednog paketa, vratit cemo samo iznos u visini prodajne cene vracenih slika.
  • Ako ste sliku platili jednom od cetiri ponudene kreditne kartice, iznos u visini prodajne cene slike bice vracen na Vaš racun.
  • Ako ste sliku platili virmanom ili bankovnim transferom, iznos u visini prodajne cene slike bice Vam vracen poštanskom uplatnicom.

O povracaju novca obavesticemo Vas e-mailom. Molimo vas da obratite paznju da cemo postanske troskove refundirati samo ako se radi o nasoj greški.

Sigurnost i privatnost

SerbianaArt garantuje apsolutnu sigurnost i privatnost.
Svaka kupovina kreditnim/debitnim karticama od aurorizovane 2Checkout.com biće apsolutno siguran i zašticen. Za bliže informacije o sigurnosti procedure online kupovine posetite 2Checkout.com stranu.

SerbianaArt.com je obavezna da štiti vašu privatnost. Sa vašim licnim podacima postupamo u skladu sa propisima o sigurnosti licnih podataka. Informacije koje dobijamo od Vas nikada necemo koristiti komercijalno. Preduzima sve neophodne korake da zaštitimo sve informacije koje dobijamo od korisnika naših usluga, od otkrivanja, menjanja ili neovlašcenog pristupa.

Važno: Radi zaštite sigurnosti i privatnosti, nama nisu dostupni brojevi Vaše kreditne kartice. Jedini podaci koji su nama dostupni su Vaša adresa i Vaša porudžbina. Vaše licne podatke arhiviramo i cuvamo u bazama podataka koje su odvojene od interneta.

Šaljući narudžbinu pristajete na sakupljanje, obradu i upotrebu licnih podataka u svrhu obrade narudžbine. Ovaj sporazum se može poništiti uz efekat na buduce transakcije u bilo kom trenutku preko e-maila na office@serbianaart.com.

Svrha i nacin korišcenja Vaših podataka!
Podatke koje prikupljamo od Vas koristimo iskljucivo u svrhu obrade narudžbine.
Da bi isporuku narudžbine mogli da obavimo što je brže moguce i bez problema, neophodni su nam: Vaše ime i adresa, kao i adresa isporuke (na pr. ako je narudžbina poklon), e-mail adresa. Nakon što nam pošaljete narudžbinu, e-mailom cemo Vam poslati potvrdu o primljenoj narudžbini, i obaveštenja o njenom statusu.