• 1 Affiliate program

  • 2 Webmaster saradnja

  • 3 Podrška

Vi ste ovde :: Galerija Početna


Podrška


Ukoliko vam je potrebna pomoć, molimo pretražite ovu stranu, ako ne pronađete odgovor na vase pitanje kontaktirajte nas!
Prvo je potrebno da kreirate nalog na stranici https://www.serbianaart.rs/affiliate/signup.php i nakon što kreirate nalog na vasu email adresu stići ce email poruka za potvrdu registracije. Kliknite na link u poruci i na strani za potvrdu registracije prijavite se sa vašom email adresom i lozinkom. Nakon uspešne potvrde registracije otvorice se strana na kojo ce biti prikazan vaš jedinstveni Affiliate ID. Nakon kreiranja naloga i postavljanja SerbianaArt banera (linkovanih vašim affiliate linkom) vi ste već postali naš affiliate saradnik. Kad aktivirate affiliate nalog, dobijate sopstveni jedinstveni affiliate link.

Potrebno je da na vašu web stranicu postavite tekstualni link ili SerbianaArt baner. Link mora da sardži vaš jedinstvenim affiliate ID. Na ovoj strani možete da preuzmete reklamne banere https://www.serbianaart.rs/affBanner.php.

Takođe, pružamo vam mogućnost da pomoću odgovarajućeg HTML koda učitate SerbianaArt reprodukcije na vašu web stranicu. O ovom načinu reklamiranja detaljnije se informišite na ovoj strani: https://www.serbianaart.rs/affApi.php. Ono što je posebno interesantno kod ovog nacina prikazivanja jeste velika mogućnost prilagođavanja vašim potrebama https://www.serbianaart.rs/adjustingAffApi.php.

Svakako. Ukoliko imate pristup Internetu i možete da promovišete naše usluge putem Interneta, možete postati naš affiliate saradnik.

Preporučite SerbianaArt umetnicima, galerijama, umetnickom radionicama... Nakon 15 dana besplatne prezentacije i nakon što izvrši uplatu godišnje članarine, dodaje se 600 RSD na vaš račun.

Takodje, svoju zaradu ostvarujete kad postavite baner linkovan svojim affiliate linkom na svom sajtu. Kad klijent klikne na SerbianaArt baner, naruči i plati naručeno, vama se automatski obračunava zarada.

Koliko želite da zaradite? Ako zaista želite da postignete neki uspeh sa affiliate marketingom biće vam potrebano strpljenje i kreativnost. Postavi marketing alat (baner, tekstualni link ili učitajte naše reprodukcije) na naj poseceniju stranicu i na dobro vidljivoj poziciji. Ovaj način zarade može vam doneti odličan dodatni prihod

Webmasteri postave baner linkovan jedinstvenim affiliate linkom na svoj sajt. Kada posetilac jednom preko banera koji ste postavili na vašem sajtu dođe na naš sajt, u cookie-u ostaje zapisano sa kog sajta je došao i ta informacija se ne može izbrisati ili zaobići. Vaš affiliate ID se čuva u cookie-u 6 meseci, tako da ne možete izgubiti zaradu.
Ovako se izbegava situacija da posetilac poseti vaš sajt, a kasnije dođe direktno, a ne preko banera koji ste postavili, i da tako izgubite zaradu. Sistem automatski računa deo zarade koji vama pripada za svaku porudžbinu koja je došla preko vašeg linka.

NE, ne šaljemo obaveštenja o stanju na vašem affiliate računu. U svakom trenutku mozete da se prijavite na vaš nalog i da pratite stanje na računu.

Na stranici https://www.serbianaart.rs/affiliate/viewStatus.php se nalaze kompletne statistike što se tiče broja posetilaca koji su došli preko vašeg affiliate linka, broj posetilaca koje je izvršilo porudžbinu i plaćanje, vaš zarada od realizovanih usluha kao i stanje na vašem affiliate računu. NE. Dobijate procenat samo od korisnika koji je došao na SerbianaArt sajt ako je zabeleženo da je došao preko vašeg affiliate linka i ako je taj korisnik izvršio narudžbinu reprodukcije i platio je, ili ako je kao umetnik kreirao prezentaciju i platio godisnju članarinu. Na taj način vi dobijate procenat od realizovane i plaćene usluge. NE. Procenat dobijate samo kad korisnik naruči i plati reprodukciju. NE. Procenat dobijate samo kad umetnik posle 15 dana besplatne prezentacije uplati obveznu gosišnju članarinu. DA. Isplatićemo svaku preporuku, bilo da je ona realizovana preko banera, maila, usmeno, na Twitteru, Facebook-u ili na kafi, samo nas obavestite o tome (najkasnije 3 kalendarska dana). Da. Morate imati najmanje 1000 RSD na affiliate nalogu kako bi vam isplatili zaradu. Potrebno je da najavite da želite isplatu zarade do 15-og u mesecu kako bi isplata bila izvršena poslednje nedelje u meseca. Zahtev za isplatu mozete da posaljete na ovoj strani. Isplate se vrše poslednje nedelje u mesecu. Potrebno je da najavite da želite isplatu zarade do 15-og u mesecu, kada se radi obračun. Ukoliko ne pošaljete zahtev za isplatu do 15-og u nesecu, morate sačekati sledeći mesec. Moguće je. Potrebno je da nam dostavite podatke o vašoj firmi (naziv firme, adresu i PIB) kao i broj tekućeg računa firme, na mail office@serbianaart.com. Uslov je da imate najmanje 1000 RSD na vašem affiliate računu. Aktivnim affiliate saradnicima ne isplaćujemo zaradu ukoliko imaju manje od 1000 RSD na affiliate računu. U slučaju da više ne želite da sarađujemo, isplatićemo sve što imate na vašem affiliate računu i ugasiti vam affiliate nalog. Ukoliko imate neko pitanje u vezi Affiliate saradnje pretrazite prvo ovu stranu i potražite odgovor na vaše pitanje. Ukoliko ne nadjete odgovor na vaše pitanje, kontaktirajte nas telefonom na 011 32222 49, ili na 064 188 14 68, ili putem e-maila office@serbianaart.com. Možete nas kontaktirati telefonom na 011 32222 49, ili na 064 188 14 68, ili putem e-maila office@serbianaart.com.


Nemate nalog?

Ukoliko nemate otvoren Affiliate nalog, registrujete se ovde!

Imate nalog?

Ukoliko već imate otvoren Affiliate nalog, prijavite se ovde!

Koliko zarađujete!

600 dinara od svakog umetnika koji uplati godišnju članarinu.

10% od cene izrade reprodukcije na platnu.

Zaradu isplaćujemo kad skupite 1.000 dinara.